Más fotos en Galería de Fotomovimiento

En la víspera de su aniversario hoy los iai@flautas han hecho una de sus travesuras a las que nos tienen acostumbrados. En esta ocasión han ocupado una sucursal de Bankia en diagonal a la altura de Plaça Francesc Macià y luego se han acercado a la sede del PP en la calle urgell.
Han cantado, empapelado, han reído y hecho reir, han comido chorizos, han leído un manifiesto, y ya puestos, han hecho una visita también a Catalunya Ràdio, situada a pocos metros de la sucursal bancaria, a la que han señalado como medio de información cómplice por su manipulación informativa y su servilismo al gobierno.

Manifest:
Rescaten bancs, no persones. Assenyalen bankia i PP, seus de la màfia #foramàfia

Demà dia 15 de noviembre celebrem el nostre 3er aniversari de lluita, ho fem amb una trovada festiva i de reflexió per continuar lluitant, per reinvertar-nos en aquest nou momnt, en què queda palesa la descomposició i corrupción d’aquest règim de l’oligarquia contra la gent.
La nostra primera acció va consistir en denunciar els rescats bancaris com a socialització de pèrdues, convertides en deute públic, la gran coartada per le polítiques d’austeritat i la fi de drets socials bàsics. Demanàvem la garantía del drt a l’habitatge (aturamnt els desnonaments i amb lloguer social dels parcs d’habitages buits a mans de les entitats financeres) i assenyalrem la necesitat de reorientar l’economia cap a cobrir els drets i le necessitats de les persones.
Avui aquestes reivindicacions són més vives que mai i no podem permetre que segueixin engreixant la riqueza i el poder de la gran banca a costa de la vida del 99%. Sabem que els bancs socialitzats (Bankia, Catalunya Caixa i Novacaixagalicia), als que s’ha injectat lilions d’euros de fons públics, están essent regalats. Sabem que els partits del règim, junt als bancs i grans empreses, manegàven els assumptes públics per enriquir-se amb una total falta d’ética, construint xarxes mafioses. En especial ha estat molt punyent el recent descobriment de le trames mafioses entorn dels governs de CIU i el PP. Es per això que anem a la seu del PP i ocuparem Bankia, seus de la màfia.
Posem fi al saquieg del que és de tots! Al 99% el que és del 99%! Rescatem persones i no bancs.

Texto: Pedro Mata.
Fotos: Manuel Roldán y Pedro Mata.