Para ver mas fotos en Galeria Fotomovimiento.

Tarragona, 1 de juliol de 2014. Hospital universitari Joan XXIII de Tarragona.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, format per la CGT, Cobas, la C14374326267_bca96b8e3c_oUP i persones a títol individual, ha dut a terme  una acció preformativa,  avui dimarts dia 1 de juliol, a les 17h a les portes del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.
L’acció consistia en el  muntatge  d’un Hospital de campanya, amb  camilla i llits, sota la carpa. Amb una de les pancartes  que deia: “VOSALTRES TANQUEU LLITS, NOSALTRES EN PORTEM”
El motiu d’aquesta acció, és denunciar el tancament de Llits a l’Hospital, que amb la excusa de les vacances estivals del personal sanitària, i amb la directriu de la Conselleria de Salut, es fa de forma sistemàtica, incrementant-se des de l’inicio de les retallades a l’any 2011, els períodes de tancament, i la pèrdua de llits convencionals.
14560769355_0835ce1fb7_oAquesta acció, està emmarcada dins de la II Jornada de Lluita en Defensa de l’Hospital  Universitari Joan XXIII que durem a terme els propers dies 3 i 4 de juliol, i que començarà el dijous a les 17h amb una roda de premsa i diferents conferències i actes, que es desenvoluparan a llarg dels dos dies previstos inicialment.

Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública

Fotografies de  Pepa Vives