Más fotos en Galería Fotomovimiento

Proyecto reivindicativo y artístico de El Caleidoscopio. Acción de concienciación del uso del preservativo.

Disset catorze metres és la mida del pal de fusta que sosté la senyera en el quilòmetre zero de l’independentisme català.
Disset catorze centímetres és una talla superior segons els estàndards urològics europeus i una mida aproximada del preservatiu bàsic pels principals fabricants del continent.
El pal és fet de diferents fustes que provenen dels territoris dels Països Catalans. Seventeen fourteen és 1714 en anglès. Fusta en anglès es diu wood. Wood en argot vol dir erecció.

L’aportació més significativa de l’urbanisme català de la democràcia és la recuperació dels espais públics com a llocs d’expressió de la col·lectivitat: les places dels anys olímpics són buides. No tenen parterres de flors ni senyors a cavall. No són de ningú i, en consequència, són de tots.
Durant els anys que els catalans vàrem construïr els nostres espais públics, també es va produïr la pandèmia de la sida. El preservatiu ha estat i és eina de lluita i prova d’amor davant aquesta malaltia.
Amb aquest projecte reivindiquem la propietat dels nostres espais públics, recordem que follar amb condó és una de les millors maneres de prevenir embarassos indesitjats i malalties de transmissió sexual i celebrem la il·lusió col·lectiva d’unes noves perspectives polítiques.

17,14 és un projecte possible gràcies a la col·laboració tècnica, crítica, personal i/o econòmica de:
Raquel Antón
Panchón
Beth Galí i Camprubí
Josep Bohigas Arnau
David Bravo Bordas
Sara Dauge Godebski
Oscar Garcia Martínez
Bea Guijarro Turégano
Joserra López Nassim
Biel Llanos Valls
Álvaro Martínez Pérez
Ángela Molina Climent
Ernest Morera Muñoz
Bernat Pérez Llabot
Gerardo Peral Peral
Bernat Plana Trenchs
Gemma Saez Mazariegos
Arola Tous Galí
Julie Wark
I el suport del BCN Checkpoint

texto: El Caleidoscopio. Proyectos de Ciencia y Cultura.
Fotos. Pedro Mata.