Más fotos en Galería Fotomovimiento

(CAT)

Barcelona, 11 de setembre de 2014

El dia 10 de setembre ja varen començar diversos actes organitzats per diferents col·lectius.

El mateix dia 11 de setembre, a les 17.14 es va formar una gran V des de Plaça de les Glòries i per Gran Via i Diagonal. A la mateixa hora col·lectius anarquistes van construir una línia entre les dues avingudes, formant per moments una A.15024139798_2418624c0f_o

L’assistència va ser absolutament impressionant. Com sempre, la delegació de govern va rebaixar les xifres fins a les 500.000 persones, però aquesta vegada el càlcul d’assistència era fàcil de tirar llarg per ample les matemàtiques són tossudes, surten 1.800.000.

A les 7 de la tarda, es va sortir des de la Plaça Tetuan I fins al Fossar de les Moreres, en altra gran manifestació convocada per diversos partits independentistes, col·lectius anticapitalistes i feministes.

Excepte els incidents de la càrrega policial durant la protesta antifeixista del matí, tota la jornada va discórrer de forma tranquil.la però deixant ben clara la ferma reivindicació del dret a votar i del dret a decidir.

No resultarà fàcil al govern central del PP aturar tota aquesta energia i tota aquesta determinació. La gent ha perdut la por. El dret a votar és bàsic en qualsevol democràcia i el primer que neguen els governs dictatorials.

El procés continuarà, la següent cita: el dia 9N amb les urnes al carrer.

Fotografies de Mònica, Pedro, Tono, Manuel, Xavi Ariza i Bru.

(CAST)

Barcelona, 11 de septiembre de 2014

Desde la noche del día 10 empezaron varios actos organizados por diferentes colectivos.

El mismo día 11 de septiembre, a las 17.14, se formó una gran V desde la plaz

a de Glorias y por Gran Vía y Diagonal. A la misma hora colectivos anarquistas construyeron una línea entre las dos avenidas, formando por momentos una A.

La asistencia fue absolutamente impresionante. Como siempre , la delegación de gobierno rebajó las cifras hasta las 500.000 personas, pero esta vez el cálculo de asistencia era fácil de echar largo por ancho las matemáticas son tozudas, salen 1.800.000.

A las 7 de la tarda, salió desde la plaza Tetuan hasta el Fossar de les Mor

15188555966_4734f54e8b_o

eres otra gran manifestación convocada por varios colectivos, independentistas, anti capitalistas, colectivos feministas etc.

Salvo los incidentes de la carga policial en la manifestación antifascista de la mañana, toda la jornada discurrió de forma tranquila pero dejando bien clara la firme reivindicación del derecho a votar, del derecho a decidir.

No va a resultarles fácil al gobierno central del PP parar toda esta energía, toda esta determinación. La gente ha perdido el miedo. El derecho a votar es el primero de cualquier democracia y el primero que niegan los gobiernos dictatoriales.

El proceso continúa, la siguiente cita: el día 9N con las urnas en la calle.
Fotografías de Mònica, Xavi Ariza, Pedro, Tono, Manuel y Bru.