[Català]
Les veïnes del Sindicat de Barri de Poble Sec aconsegueixen aturar el desallotjament al Bloc Llavors (C/ Lleida, 38), després d’hores de resistència per part de la gent concentrada dins i fora de l’edifici. Durant el matí, hi ha hagut un moment de tensió i una petita càrrega en què els Mossos han detingut una manifestant.
Mentrestant, al barri del Raval (C/ Sant Bartomeu, 6) s’executava el desallotjament de la Tamara i la seva família, a qui li han deixat una pensió fins dilluns, després es quedarà sense alternativa habitacional. Fortes càrregues policials per part dels Mossos cap a les manifestants i, fins i tot, coacció i a la premsa que cobria la jornada i exercia el seu Dret a la Informació: un fotoperiodista ha estat agredit i amenaçat de ser denunciat.

Fotos i text: Sira Esclasans i Cardona

[Castellano]
Las vecinas del Sindicato de Barrio de Poble Sec consiguen parar el desalojo al Bloc Llavors (C/ Lleida, 38), después de horas de resistencia por parte de la gente concentrada dentro y fuera del edificio. Durante la mañana, ha habido un momento de tensión y una pequeña carga en que los Mossos han detenido una manifestante.
Mientras tanto, en el barrio del Arrabal (C/ San Bartomeu, 6) se ejecutaba el desalojo de Tamara y su familia, a quien le han dejado una pensión hasta lunes, después se quedará sin alternativa habitacional. Fuertes cargas policiales por parte de los Mossos hacia las manifestantes y, incluso, coacción y a la prensa que cubría la jornada y ejercía su Derecho en la Información: un fotoperiodista ha sido agredido y amenazado de ser denunciado.

2019_10_10 Bloc Llavors es queda_ Sira Esclasans i Cardona