Más fotos en Galería Fotomovimiento

Barcelona, 22 de octubre

Ayer tuvo lugar una concentración en Plaça Catalunya de ciudadanos mejicanos asentados en Barcelona y otros ciudadanos barceloneses, para reclamar justicia por los hechos ocurridos en Ayotzinapa, México.
Se gritó entre otras la consigna: ¡Vivos se los llevaron, vivos los queremos! Y se leyó el siguiente manifiesto:

El passat 26 de setembre es van registrar atacs armats contra estudiants de la Normal Rural
“Isidre Burgos” d’Ayotzinapa i docents de la Coordinadora Estatal dels Treballadors de L’Educació a Guerrero, Mèxic, deixant 6 morts, 20 ferits i 43 desapareguts.
Els fets van pasar després que els estudiants s’havien estat manifestant en so.licitud de fons per a suministraments i equipament de la seva escola.15580102306_9d37480b9a_o
Els familiars dels desapareguts i estudiants de l’Escola Normal d’Ayotzinapa acusen que els joves van desaparèixer a mans de policies municipals que els havien detingut després dels fets violents.
Avui la comunitat mexicana a l’extranger demana el teu suport per demanar justicia i no deixar impune aquest esdeveniment. Exigim judici polític contra el gobernador de Guerrero; Ángel Aguirre Rivero, i l’alcalde d’Iguala, José luis Abarca, i la presentación amb vida dels 43 estudiants que romanen desapareguts.
#AyotzinapaSomosTodxs
#justiciaAyotzinapa

Fotos: Xavi Ariza y Pedro Mata.
Texto: Pedro Mata.