La vaga feminista dóna el tret de sortida a la Travessera de Dalt amb el tall de trànsit del Comitè de Vaga 8M de Gràcia. Després d’esmorzar han començat la cercavila reivindicativa no-mixt pels carrers de Gràcia amb parades a diferents places on llegien parts del manifest, aquest any, contra la violència estètica.

A la Universitat Autònoma de Barcelona la Coordinadora d’Assemblees de Facultat ha organitzat una jornada de lluita que ha finalitzat amb la lectura de manifest i el desplegament de pancartes i pots de fum des dels edificis de la plaça Cívica del campus.

El Comitè de Vaga 8M del Fort Pienc, la Sagrada Família i la Dreta de l’Eixample s’ha manifestat després de dinar sota el lema «Juntes i organitzades» i han passat per diferents punts per reivindicar problemàtiques dels tres barris.

Per acabar la jornada, Feministes Anticapitalistes dels Països Catalans han fet una acció reivindicativa amb pintades a la seu de la cadena COPE, al carrer Diputació de Barcelona, assenyalant el mitjà de feixista i masclista, com a propietari de la Conferència Episcopal.

Fotos i text: Joanna Chichelnitzky (@chichfotografia)

08_03_2022 Vaga Feminista 8M