Más fotos en Galería Fotomovimiento.

La Marxa de Torxes per la llibertat de les Preses Polítiques, que recorre any rere any el Centre de Barcelona per denunciar la dispersió en que viuen segrestades, enguany canvia de format. Col·lectius de diverses sensibilitats polítiques s’han volgut unir per fer més forta la reivindicació; perquè la repressió estatal contra les preses polítiques és la mateixa per a totes.

Els Col·lectius organitzadors d’aquest any han estat: Rescat, Comissió Antirepressiva de Sants, Heura Negra i Rereguarda en moviment.

————————–

La Marcha de Antorchas por la libertad de les Presas Políticas, que recorre año tras año el Centro de Barcelona para denunciar la dispersión en que viven secuestradas, este año cambia de formato. Colectivos de varias sensibilidades políticas han querido unirse para hacer más fuerte la reivindicación; porque la represión estatal contra las presas políticas es la misma para todas.

Los Colectivos organizadores de este año han sido: Rescat, Comissió Antirepressiva de Sants, Heura Negra y Reraguarda en moviment.

Fotos: Uriol Daviu