Mas fotos en Galeria Fotomovimiento

Barcelona, 26 de Marzo de 2015

A las 20h una concentración en Plaça de Sants, recorrió el barrio bajo la pancarta: «Ens volen a la presó per defensar els barris i no deixarem que la por ens governi»16760769330_6c1a073b73_o.
Un poco antes de acabar en la Plça Osca, la marcha se detuvo frente a la Seu del Districte, donde los manifestantes acercaron la pancarta a las furgonas de la guardia urbana y gritaron consignas, relacionadas con las encausadas de Can Vies y del Parlament, y los casos Pandora y de José Antúnez Becerra.

Manfiest de la Assemblea de detingudes i solidàries per l’efecte Can Vies:·3 anys i 7 mesos per a 3 companyes, 3 anys i 9 mesos per a un altra, més d’una desena amb condemnes que van des dels 6 mesos fins als 2 anys de presó, 4 absoltes i 66 companyes per jutjar.
És un resum ràpid i concís de com estan intentant silenciar, atemorir i castigar als que sortim al carrer per defensar uns barris de la gent i per la gent enfront el model d’una ciutat-aparador pels turistes.16922311386_8101cec0c8_oÉs un resum ràpid i concís on no es pot transmetre el dolor, la ràbia i la impotència amb la que ens toca veure com sentencien, condemnen i persegueixen a la dissidència.
Estem fartes de veure com som conduïdes a uns judicis polítics que condicionen la nostra vid i dels nostres cercles, molts cops amb una representació teatral nefasta protagonitzada per jutges, fiscalia i mossos on les proves i les acusacions ratllen l’absurd si ens ho mirem des de les seves òptiques legalistes.
Volem fer ús de la memòria i pensar que si vam aturar l’enderrocament de Can Vies, que si vam omplir els carrers per defensar els nostres barris, no podem quedar-nos a casa quan volen empresonar a la gent que colze a colze va sortir al carrer per traçar una línia vermella al poder.
Estem vivint una repressió que s’aguditza cada cop que fem un pas endavant amb la nostra lluita i creiem que solament juntes podem i tenim capacitat d’afrontar aquesta problemàtica, per això donem tota la força i solidaritat per a les encausades del parlament, el cas Pandora, per a José Antúnez Becerra i tota la gent que pateix en les seves carns la violència d’aquest sistema.
Ens volen enviar a l’ùltim abocador que tenen reservat per a la dissidència, allà on els rics no hi entren i els pobres no en surten.
Per rebutjar tot el sufriment al qual ens volen sotmetre i denunciar cada abús de poder contra qui lluita demanem tot el suport i la solidaritat amb les encausades i condemnades Ja sigui assistint als actes que es convoquin, parlant i difonent la situació amb la gent del teu voltant, fent accions de suport, participant de les assemblees en defensa de les companyes…
xperdefensarelsbarris@gmail,com
twitter @xdefensarbarris
facebook perdefensarelsbarris

Fotos: Pedro Mata.