Mas fotos en Galeria Fotomovimiento 

Ayer, 4 de junio, después de todos los sucesos ocurridos en el barri de Sants tras el desalojo de Can Vies, se convocó en asamblea popular a todos los vecinos del barro. Unas doscientas personas asistieron y  Can Vies les agradeció su solidaridad  en una carta que era también un pequeño resumen de lo acontecido y un deseo e invitación a la continuidad en la lucha.
Carta de Can Vies a los vecinos:14349500142_d755565476_o
Agraïments a la solidaritat, mantenim viva la flama: Reconstruïm Can Vies!
Abans de res, volem agrair la solidaritat que hem rebut per part dels veïns i veïnes, en qualsevol  de les seves formes: les que heu sortit al balcó a picar amb les cassoles quan la policía ens estaba agredint; les que us heu apropat a donar-nos suport; les que heu participat de la reconstrucció, les que heu sortit al carrer, les que heu fet aportacions econòmiques, etc. Sense totes vosaltres, aquests 17 anys d’història no tindrien sentit.
Durant aquests 17 anys, són moltes les persones que han passat i han crescut a Can Vies, moltes de les experiències i emocions que hem viscut i compartit, molts el projectes que s’han creat, moltes les lluites en les que hem participat.
Els fets ocorreguts els darres diez posen fi a una etapa de la historia del Centre Social, per deixar pas a de nova. L’èxit de les dues jornades ens ha demostrat allò que algunes vegades han dubtat: el barri de Sants vol Can Vies i està disposat a defensar-lo dels atacs de les urpes de polítics i especuladors. La fraternitat que s’ha respirat el darrers dos diez treballant juntes ha encès una flama d’esperança als nostres cors que volem mantener viva; volem reconstruir Can Vies i volem fer-ho al vostre costat. Ens trobem en un moment històric de crisi social, 14351096515_c822b262f8_oeconómica i política, d’atacs, de canvis, d’augment de les conciències dissidents, de necessitat de defensar-nos juntes contra els atacs del poderosos, d’estar organitzades, de fer-nos fortes i de saber que juntes ho podem tot. En aquesta conjuntura, veiem que podem avançar cap a un dels objectius que sempre hem perseguit: fer-vos partícips del projecte de Can Vies, perquè Can Vies és del i pel barri.
Per això us convoquem el dimecres 4 de juny a les 20h a una assemblea oberta que tindrà lloc al mateix espai. També us animem a seguir atentes a les convocatòries i continuar participant de les activitats que anirem convocant els propers dies. Adolescents, joves, grans…totes somimprescindibles per construir amb dignitat el barri que volem, el barri de les persones que hi viuen i no el barri de ciment de les grans empreses i del turisme.

Fotos Pedro Mata