BCN no està en venda

35232824845_37bab2ed2a_o

Más fotos en Galería Fotomovimiento.

L’ especulació colpeja, ataca i ens ofega cada dia més. Bancs, immobiliàries i fons d’inversió fan de la nostra necessitat d’habitatge un negoci rodó, per obtenir beneficis milionaris mentre nosaltres ens veiem cada cop més ofegats per lloguers i hipoteques inassumibles. No només això sinó que aquesta pressió ens està obligant a marxar dels nostres barris, destruint les xarxes de relacions i emocions necessàries en les nostres vides.
Però davant de la màfia especuladora, els barris i les veïnes tenim les nostres pròpies armes per fer-hi front. L’ organització popular porta anys essent la única via pràctica de resistència. Als molts barris de la ciutat som diferents assemblees que estem generant grups de resistència, ajuda mútua i combativitat ha sorgir la Coordinadora d’Assemblees d’Habitatge de Barcelona. Amb la intenció de teixir una resposta organitzada des de les diferents realitats locals de cada barri, neix aquest espai de lluita. Un espai obert a tots els barris de la ciutat, per crear un front comú i compartir les nostres eines de lluita.
Perquè l’organització popular i horitzontal és la nostra millor arma contra l’avarícia especuladora que pretén seguir convertint les nostres vides en misèria.

Fotos: Manuel Roldán

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>